Приклад для написання оголошення: 1. Вік. 2. Яку роботу бажаєте знайти? Ким працювали до цього і т.д. 3. Контактні дані для зв'язку. Або ж: Потрібна робота в місті Бориспіль, мені (ваш вік). Шукаю роботу продавцем (або ким, ви там хочете бути), мій номер телефону 050...
Повідомлення не по темі і не за прикладом, караються попередженням і блокуванням профілю на 2 дня. Всім хто шукає роботу, успішного пошуку!
Пример для написания объявления: 1. Возраст. 2. Какую работу желаете найти? Кем работали до этого и т.д. 3. Контактные данные для связи. Или же: Нужна работа в городе Яготин, мне (ваш возраст). Ищу работу продавцом (или кем, вы там хотите быть), мой номер телефона 050....
Сообщения не по теме и не по примеру, наказываются предупреждением и блокировкой профиля на 2 дня. Всем кто ищет работу, успешного поиска!
Оголошення з пошуку роботи в місті «Яготин»
Приклад для написання оголошення:1. Вік.
2. Яку роботу бажаєте знайти? Ким працювали до цього і т.д.
3. Контактні дані для зв'язку.
Або ж:
Потрібна робота в місті Бориспіль, мені (ваш вік). Шукаю роботу продавцем (або ким, ви там хочете бути), мій номер телефону 050...
Повідомлення не по темі і не за прикладом, караються попередженням і блокуванням профілю на 2 дня. Всім хто шукає роботу, успішного пошуку!
Объявления по поиску работы в городе «Яготин»
Пример для написания объявления:1. Возраст.
2. Какую работу желаете найти? Кем работали до этого и т.д.
3. Контактные данные для связи.
Или же:
Нужна работа в городе Яготин, мне (ваш возраст). Ищу работу продавцом (или кем, вы там хотите быть), мой номер телефона 050....
Сообщения не по теме и не по примеру, наказываются предупреждением и блокировкой профиля на 2 дня. Всем кто ищет работу, успешного поиска!